Velg en side
Semesterstart 26.august

Semesterstart 26.august

Vi ønsker nye og gamle elever hjertelig velkommen til nytt semester hos oss på Danceterian!

Mandag 26.august starter vi høstsemesteret med gratis prøveuke. Timeplanen publiseres på vår hjemmeside nå i august, da kan du også melde deg på til våre klasser.

Nyt sommeren så lenge, så sees vi på terian i august <3

 

Sommershow 2.juni

Sommershow 2.juni

Anetts Danceteria presenterer «HEADLINES»

Årets sommerforestilling går av stabelen søndag 2.juni klokken 16:30 i Braatthallen.

Denne gangen har vi latt oss inspirere av noe vi alle i større eller mindre grad blir påvirket av – nyhetsbildet. Koreografiene på årets forestilling har hentet inspirasjon fra konkrete nyhetssaker som har blitt publisert i media i løpet av det siste året. Vi har lett og gravd på nett, og selv om noen av sakene nok vil være gjenkjennbare, er slett ikke alle veldig kommersielle…
Én ting kan vi hvertfall love dere – det blir heftig!

Vi gleder oss til å ønske dere velkommen til å se våre fantastiske elever løfte taket i Braatthallen!

Billetter kjøpes i døra.

Voksen: 275,-
Barn: 225,-

Vi aksepterer ledsagerbevis.

AnDan i London

AnDan i London

AnDan 2016-2018 har vært i London på studietur, en lang tradisjon på Anetts Danceteria. Jentene har jobbet på spreng i 2 år for å realisere denne turen, og det var virkelig verdt det! På én uke har jentene tatt masse klasser på Pineapple Dance Studios i Covent Garden og fått med seg hele 3 musikaler; Matilda, 42nd Street og Kinky Boots. Det ble også tid til litt shopping og piknik i Hyde Park.

Nå står et nytt AnDan-kull klar for å ta over stafettpinnen og vi er snart i gang med nytt semester.

Takk for turen! <3

Anetts Danceteria presenterer sommershowet «FLASHBACK»

Anetts Danceteria presenterer sommershowet «FLASHBACK»

SØNDAG 3.JUNI / 17.00 / Braatthallen

Med ferske dansemoves, byens feteste lysshow og heftige uttrykk gir årets forestilling deg et innblikk i våre elever og koreografers egne liv!
Vi husker vel alle vårt første skoleball, hvordan det var å starte på ny skole, og den uutholdelige sorgen når den første kjærligheten tok slutt?
Årets koreografier tar utgangspunkt i barndomsminner, milepæler og andre hendelser som man senere i livet ser tilbake på – på godt og vondt.

Kom til Braatthallen på søndag klokka 17.00 – danserne på Anetts tar nok et show til nye høyder med en vanvittig energi!

Voksen 250,-

Barn 200,-