Semesterstart 25.januar

Semesterstart 25.januar

Grunnet nasjonale retningslinjer med de tiltakene og anbefalingene som foreligger utsetter vi oppstarten til mandag 25.januar.

Vi overholder smittevernsregler, disse kan du finne under timeplanen. Det vil være plass til maks 20 per danseklasse, og det er førstemann til mølla som gjelder. Vi har ventelister ved fulle klasser.

Minner om at alle som skal begynne på dansing hos oss må levere påmeldingsskjema. Avmelding må skje skriftlig (e-post) innen 3 uker etter oppstart. Påmeldingen er åpen!

Vi gleder oss til å komme i gang med nytt semester, og danse sammen med dere alle igjen <3

 

Vi åpner forsiktig for klasser i studio!

Vi åpner forsiktig for klasser i studio!

Kjære elever, foreldre og foresatte,

Endelig får vi lov til å danse sammen litt igjen! Det blir selvfølgelig på en helt annen måte enn før, men vi gjør det beste ut av situasjonen slik den er. Så denne uka kjører vi i gang med klasser i studio, og vil teste hvordan det går før vi eventuelt åpner for flere klasser.
I følge nye retningslinjer offentliggjort på torsdag kan vi nå samles opp til 20 stykker i organisert treningsaktivitet med 1 meters mellomrom. Vårt studio måler 8×12 meter, og for at vi skal kunne klare å overholde retningslinjene samtidig med at elevene får litt plass å bevege seg på, har vi delt inn slik at elevene får en 2×2 meters sone hver. Det er selvsagt 1 meters mellomrom mellom hver av disse sonene. Dette gjør at vi har plass til maks 11 elever per klasse. Vi velger i første omgang å åpne for fysiske klasser for elever i alderen 13 år og oppover, og vi har delt elevene inn i grupper på maks 11. Timer for barn i alderen 4 år til 12 år vil fortsatt ha digitalt tilbud enn så lenge. Det er dessverre ikke mulighet til å endre på gruppene, men om du eventuelt finner noen å bytte plass med eller ikke kommer på trening, gi beskjed til Mads slik at vi til enhver tid har kontroll på hvem som kommer.
Vi overholder selvsagt alle retningslinjer for å hindre smitte, og har satt opp et sett med regler som vil gjelde til enhver tid:
  • Alle elever må vente utenfor Tempohuset med 1 meters mellomrom og vente til de får klarsignal til å komme inn. En og en får komme inn i studio og får tildelt plass av Mads. Vi vasker alle arealer mellom hver klasse så det er viktig å overholde dette.
  • Vær ute i god tid. Kommer du for sent har vi dessverre ikke mulighet til å slippe deg inn i studio etter timen har startet.
  • Hender vaskes eller sprites med antibac før dere går inn i studio. Vi har antibac og håndsåpe, alle håndduker er byttet ut med tørkepapir.
  • Garderoben er stengt, så kom ferdig skiftet i treningstøy. 
  • Ta med deg minst mulig personlige eiendeler (ikke sekker o.l i studio).Jakker, sko, drikkeflaske oppbevares i din tildelte sone i studio.
  • Det er forbudt å oppholde seg i gangen i Tempohuset før og etter dansetimene.
  • Minimer toalettbruk – men må man, så må man!
  • Etter ferdig dansetime benyttes utgang i kjelleren.
  • Smil! Endelig får vi danse sammen litt igjen 🙂
Se timeplan og inndeling av grupper nedenfor – og hjertelig velkommen på klasse denne uken!
Vi holder stengt grunnet Korona-situasjonen

Vi holder stengt grunnet Korona-situasjonen

❗️Viktig info ❗️

Kjære elever og foresatte!

Som et samlingssted for mange barn og unge er vi opptatt av å følge alle retningslinjer gitt fra myndighetene og Folkehelseinstituttet. Danceterian skal være et sikkert og trygt møtested for alle.

Det er svært viktig for oss å ta dette på alvor, og vi har alle en jobb å gjøre for å hindre spredning. Utsatte grupper må skjermes, og vi må ta kollektivt ansvar for å begrense spredning slik at helsevesenet kan opprettholde kapasitet til å behandle de som er avhengige av hjelp. Grunnet utviklingen i Korona-situasjonen i Norge det siste døgnet velger vi derfor å holde stengt i 2 uker nå i første omgang. Stengningen gjelder fra og med torsdag 12.mars.

For en liten, privat bedrift som oss, som hverken har faste sponsorinntekter eller offentlig støtte, er dette en utfordrende tid for oss, men her må vi alle dra lasset sammen. Vi setter pris på all støtte fra Danceteria-familien ❤️

Anett, Mads & Ida

Oppstart 13.januar

Oppstart 13.januar

Vi ønsker hjertelig velkommen til nytt semester mandag 13.januar!

Hos oss får du ikke bare 1 gratis prøveuke, men hele 3 uker prøvetid. Du melder deg på ved å sende inn påmeldingsskjema på vår hjemmeside, og skulle du ombestemme deg er det bare å sende en mail eller melding til oss for avmelding innen 3 uker.

Vi byr på klasser innen jazz, hip hop, moderne, klassisk ballett og orientalske stiler. Alle er velkommen hos oss – uansett alder, nivå eller erfaring.

Kom som du er <3

Semesterstart 25.januar

Velkommen til juleavslutning!

Vi inviterer familie og venner til å se våre danseklasser siste uke før jul for at dere skal få se hvordan vi jobber, og få mulighet til å hilse på våre flotte danselærere. Det blir nissedans for de minste, masse pepperkaker, og AnDan har kafé i Tempohuset mandag, tirsdag og torsdag.

9.-12.desember i Tempohuset & 12.desember på Rensvik skole.

Velkommen! <3

 

Semesterstart 26.august

Semesterstart 26.august

Vi ønsker nye og gamle elever hjertelig velkommen til nytt semester hos oss på Danceterian!

Mandag 26.august starter vi høstsemesteret med gratis prøveuke. Timeplanen publiseres på vår hjemmeside nå i august, da kan du også melde deg på til våre klasser.

Nyt sommeren så lenge, så sees vi på terian i august <3

 

Sommershow 2.juni

Sommershow 2.juni

Anetts Danceteria presenterer «HEADLINES»

Årets sommerforestilling går av stabelen søndag 2.juni klokken 16:30 i Braatthallen.

Denne gangen har vi latt oss inspirere av noe vi alle i større eller mindre grad blir påvirket av – nyhetsbildet. Koreografiene på årets forestilling har hentet inspirasjon fra konkrete nyhetssaker som har blitt publisert i media i løpet av det siste året. Vi har lett og gravd på nett, og selv om noen av sakene nok vil være gjenkjennbare, er slett ikke alle veldig kommersielle…
Én ting kan vi hvertfall love dere – det blir heftig!

Vi gleder oss til å ønske dere velkommen til å se våre fantastiske elever løfte taket i Braatthallen!

Billetter kjøpes i døra.

Voksen: 275,-
Barn: 225,-

Vi aksepterer ledsagerbevis.