Mads M. Helde

Mads Marsteen Helde Mads

Pedagogisk leder

Mads er utdannet profesjonell danser og pedagog ved Balettakademien i Göteborg (2007-2010) og Kunsthøgskolen i Oslo (2012-2013). Han har danset for flere av Europas ledene pedagoger og koreografer, og har medvirket i forestillinger ved blant annet Det Norske Teater i Oslo, Operaen i Kristiansund, Teater Thalia i Gøteborg, Gøteborgs Operan og Euro Disney i Paris. 

Han har bred sceneerfaring og har danset for blant annet Mary Kay, Idol (Sverige), NRK, TV Norge, Disney Channel, Equals (London) og Hard Rock Café for å nevne noe. Mads har i tillegg medvirket i utallige events, moteshow, reklamer og kortfilm. 
 
Mads har alltid hatt stor lidenskap og interesse for danseundervisning og har fra ungdomsalder undervist og holdt kurs ved forskjellige skoler. Først i Kristiansund ved blant annet Anetts Danceteria deretter ved Scenfolk Dansskola i Göteborg og Operaen i Kristiansund. Han påbegynte sin pedagogutdanning høsten 2012, og har siden undervist ved blant annet West End Studios i Oslo, danselinjen på Rud Videregående Skole i Bærum, PRODA ved DansIt i Trondheim.  Mads har vært tilsatt som faglærer i Jazzdans ved danselinja på Atlanten Videregående siden 2015. 

Fra og med høsten 2017 har Mads bostedsadresse i Oslo, men fungerer fortsatt som pedagogisk leder for Anetts Danceteria, og har overordnet ansvar for utforming og oppfølging av vår pedagogiske plan.