Kjære elever, foreldre og foresatte,

Endelig får vi lov til å danse sammen litt igjen! Det blir selvfølgelig på en helt annen måte enn før, men vi gjør det beste ut av situasjonen slik den er. Så denne uka kjører vi i gang med klasser i studio, og vil teste hvordan det går før vi eventuelt åpner for flere klasser.
I følge nye retningslinjer offentliggjort på torsdag kan vi nå samles opp til 20 stykker i organisert treningsaktivitet med 1 meters mellomrom. Vårt studio måler 8×12 meter, og for at vi skal kunne klare å overholde retningslinjene samtidig med at elevene får litt plass å bevege seg på, har vi delt inn slik at elevene får en 2×2 meters sone hver. Det er selvsagt 1 meters mellomrom mellom hver av disse sonene. Dette gjør at vi har plass til maks 11 elever per klasse. Vi velger i første omgang å åpne for fysiske klasser for elever i alderen 13 år og oppover, og vi har delt elevene inn i grupper på maks 11. Timer for barn i alderen 4 år til 12 år vil fortsatt ha digitalt tilbud enn så lenge. Det er dessverre ikke mulighet til å endre på gruppene, men om du eventuelt finner noen å bytte plass med eller ikke kommer på trening, gi beskjed til Mads slik at vi til enhver tid har kontroll på hvem som kommer.
Vi overholder selvsagt alle retningslinjer for å hindre smitte, og har satt opp et sett med regler som vil gjelde til enhver tid:
  • Alle elever må vente utenfor Tempohuset med 1 meters mellomrom og vente til de får klarsignal til å komme inn. En og en får komme inn i studio og får tildelt plass av Mads. Vi vasker alle arealer mellom hver klasse så det er viktig å overholde dette.
  • Vær ute i god tid. Kommer du for sent har vi dessverre ikke mulighet til å slippe deg inn i studio etter timen har startet.
  • Hender vaskes eller sprites med antibac før dere går inn i studio. Vi har antibac og håndsåpe, alle håndduker er byttet ut med tørkepapir.
  • Garderoben er stengt, så kom ferdig skiftet i treningstøy. 
  • Ta med deg minst mulig personlige eiendeler (ikke sekker o.l i studio).Jakker, sko, drikkeflaske oppbevares i din tildelte sone i studio.
  • Det er forbudt å oppholde seg i gangen i Tempohuset før og etter dansetimene.
  • Minimer toalettbruk – men må man, så må man!
  • Etter ferdig dansetime benyttes utgang i kjelleren.
  • Smil! Endelig får vi danse sammen litt igjen 🙂
Se timeplan og inndeling av grupper nedenfor – og hjertelig velkommen på klasse denne uken!